Over ons

Veloyou is een initiatief van Viets&Go . Viets&Go in combinatie met Elbuco BV uit Zaltbommel verleast sinds 2017 fietsen een consumenten en bedrijven. Toen wij begonnen zagen we dat er steeds meer merken in de fietsmarkt kwamen en elektrische fietsen steeds populairder werden. Maar elektrische fietsen zijn veel onderhoud gevoeliger dan stadsfietsen. Onze overtuiging is dat door de vele merken, modellen en type fietsen ( Stadsfiets-MTB-E-MTB-Racefiets en elektrische fiets ) en het steeds ingewikkelder wordt om je fiets te onderhouden te kunnen betalen er een site moet zijn die het makkelijker maakt om de voor jou ideale fiets te vinden en deze te leasen zodat je volledig ontzorgd zou worden en je 100% fietsplezier beleeft zonder de sores van onderhoud, reparatie en verzekeringen. Hoe mooi zou het zijn om dit alles te realiseren in je eigen omgeving ,je eigen buurt. Zo is Veloyou ontstaan de Fiets die bij “you” hoort. Veloyou is een betrouwbare portal voor nieuwe en voorraad fietsen op de Nederlandse markt. Veloyou vormt de verbinding tussen de zoekende koper en de aanbieder van een fiets of fietsonderhoud. Wij informeren maximaal over de markt van fietsen en fietsonderhoud. Een koper zoekt contact en vult samen met de dealer uit zijn directe omgeving de aanvraag voor een leasefiets in.

Voor de dealer

Wij bieden consumenten en fietsendealers een platform voor de online lease fietsmarkt. Wij maken moeilijke beslissingen voor fiets mobiliteit gemakkelijker, wij staan aan de zijde van de fietsenwinkel voor de verkoop, het onderhoud en digitalisering van de fietswinkel. Zo ontstaat er een marketing en sales platform voor iedere dealer waarbij de winkelier samen met de consument een aanvraag kan doen voor een lease fiets . Dat kan zijn een Stadsfiets een MTB of E-MTB – een racefiets of een elektrische fiets. Kortom een enorme lead generator voor de winkelier met een groot bereik en met een optimale marketing in de directe omgeving. Uw nieuwe en voorraad fietsen en uw onderhoudsexpertise worden prominent zichtbaar zowel lokaal als landelijk.

Voor de consument

Bij Veloyou vindt u uw droomfiets, Hierbij kunt u zoeken in het aanbod van de lokale fietsendealer of bij de overige fietsendealers door heel Nederland Of u nu een E-bike, sportfiets of Mountainbike zoekt bij Veloyou kunt u snel eenvoudig en op uw gemak samen met uw dealer uw ideale leasefiets aanvragen Bent u niet alleen op zoek naar uw droomfiets , maar ook naar optimaal onderhoud bij de meest deskundige fietsendealer. Veloyou heeft daarvoor ook een uitgebreid aanbod van fietsendealers ieder met zijn expertise per merk.

Viets&Go

Veloyou is onderdeel van Viets&Go

Viets&Go werkt samen met partners zoals Dynamo Retail Group (dat zijn alle Bike Totaal en Profile winkels) met alle filialen van Halfords alsmede ruim 100 zelfstandige fietswinkels.