Hoe werkt dat een fiets leasen

Hoe werkt dat een fiets leasen

Hoe het leasen van een fiets werkt bij fiets dealers aangesloten bij Veloyou

  1. Kies je ideale fiets uit bij de dealer in de buurt en vul de gegevens samen met je dealer in.
  2. Vervolgens vindt er een basischeck plaats zonder BKR toetsing.
  3. Jaarlijks wordt de fiets (preventief) onderhouden door de dealer waarmee je de fiets hebt aangevraagd. Mochten er tussentijds reparaties moeten plaatsvinden dan kan je de fiets naar je dealer brengen en deze zal de fiets voor je repareren, dat hoef je dan niet te betalen want in het maandbedrag wat je betaalt zijn de kosten voor reparaties, schade, diefstal allemaal meegenomen. Dus geen verrassingen achteraf.
  4. Op het einde van de looptijd van de leaseovereenkomst van je fiets heb je meerdere mogelijkheden, je kan de fiets inleveren en stoppen . Je kan de fiets inleveren en een nieuwe fiets uitzoeken en verder met een nieuwe leaseovereenkomst met het daarbij behorende maandbedrag ( voordeel: je rijdt altijd op het nieuwste materiaal ) . Of je kan je fiets overnemen tegen een vastgestelde waarde in overleg met je dealer.

Kortom: vaste dealer in de buurt, geheel ontzorgd en geen verrassingen achteraf 

Aanvullend: Is je fiets gestolen dan doe je aangifte van diefstal je levert de aangifte en de 2 originele sleuteltjes in en de leasemaatschappij regelt verder alles. Dan eindigt direct de overeenkomst die je met de leasemaatschappij hebt voor de gestolen fiets en hoef je geen maandbedrag meer te betalen. Je kunt vervolgens een nieuwe ideale fiets uitzoeken bij je dealer waarna er met de nieuwe fiets een nieuwe overeenkomst wordt afgesloten. Jouw dealer is je (technische) aanspreekpunt en het mooie is dat jezelf je dealer hebt uitgezocht en die zal in de buurt zijn.